Ladda på jobbet

Efterfrågan för laddning av elfordon ökar stadigt i takt med att fler kör hybrider och elbilar. Våra bilar står oftast parkerade största delen utav dagen, vart lämpar sig laddning bäst om inte på arbetsplatsen? Många företag, fastighetsägare och fastighetsförvaltare vill börja erbjuda laddning åt anställda, hyresgäster och besökare. Genom att installera laddboxar satsar ni på miljön och Sveriges klimat samtidigt som ni utvecklar och förbättrar molninfrastrukturen för eldrivna fordon i Sverige.

Vi bygger laddinfrastruktur med samarbetspartners för bilpooler, firmabilar, parkeringsplatser och kontor. Arbetsplatsen är en självklar plats att installera laddboxar på för att anställda och besökare ska kunna ladda under arbetstid.

Naturvårdsverket investerar i Sveriges klimatmål, läs mer här. Vi har tidigare framgångsrikt ansökt om stöd och med hjälp av detta kunnat placera ut stationer runtom i landet. Vill ni ha hjälp med er ansökan eller vill ni delta i våra kommande ansökningar? Klicka hit!

Laddning på eleqtroPoint laddstationer