Laddstationer

Ni behöver en riktig laddstation. Hemma och på jobbet är de logiska platserna för laddning. Där står bilen parkerad många timmar och skall naturligtvis kunna laddas samtidigt. Allt fler företag och privatpersoner bestämmer sig för att byta till en eldriven bil. Då krävs det också att man har laddmöjlighet hemma såväl som på arbetsplatsen. Att ladda direkt från ett jordat eluttag fungerar men är väldigt riskfyllt. Osäker laddning via vanligt eluttag har vid flertal tillfällen orsakat bränder och är inte att rekommendera.

Tidigare har laddstationer varit dyra och många var valt den enkla (men farliga) vägen att ladda direkt ur ett eluttag. Nu kan alla ha en säker laddstation till ett bra pris både hemma och på jobbet.

B10-1

Laddboxen som lämpar sig till hemmet. En liten smidig enhet som lätt placeras i garage, på fasad eller stolpe. Enheten levereras med 16A som standard och är kompatibel till 230V elnät med typ-2 uttag. Snabb och lätt installation.

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs vårt produktblad här.

 

B16-1

Laddboxen som lämpar sig för arbetsplatsen eller industriell miljö. En kraftigare enhet med robust chassi i borstat aluminium. Enheten levereras i olika styrkor med typ-2 uttag. Snabb och lätt installation.

 

 

 

 

 

 

Läs vårt produktblad här.

Vid beställning eller frågor, kontakta oss.